Får du gæster, skal du holde fest eller er det dig, der har fået opgaven med at sørge for lækker frokost til mødet i næste uge?
INFO
Catering skal bestilles minimum 2 dage før arrangementet - kan både afhentes og leveres.
Ved afhentning bedes du skrive i kommentarfeltet, i hvilken afdeling du ønsker at hente maden.
Maden leveres i store alu-bakker, som kan stilles direkte frem som buffet.
Betaling via bankoverførsel og/eller EAN-faktura er pt. kun mulig ved bestilling via mail eller kontaktformular - se info på greenmango.dk/catering.
Minimum 15 personer: 3 forskellige retter.
Der medfølger ris til wok- og karryretter.
Nudelret: vælg mellem: nr 13, 14 og 15
Wokret: vælg mellem: nr 20, 23 og 24
Karryret: vælg mellem 28, 29 og 32
13. Stegte Smalle Risnudler - Phat Thai
Vendt i sød soya og æg med bønnespirer, gulerødder, spidskål, porrer og saltede jordnødder.
14. Stegte Brede Risnudler - Phat Se Ew
Vendt i sød soya og æg med spidskål, porrer og gulerødder.
15. Stegte Ægnudler - Phat Mie Moo Dang
Vendt i sød soya og æg med spidskål, porrer, broccoli, gulerødder og bønnespirer.
20. Sursødsauce - Phat Priew Wan
Stegt med ananas, tomater, agurk, løg, spidskål, sukkerærter og forårsløg.
23. Hvidløg Og Peber - Phat Krathiem Prik Tai
Stegt med løg, peberfrugt, gulerødder, champignon og koriander. Serveres med Jasminris.
24. Cashewnødder - Phat Met Mamuang Himapham
Stegt med broccoli, blomkål, babymajs, ananas, løg, hvidløg, peberfrugt, sukkerærter og forårsløg. Serveres med Jasminris.
28. Gul Karry - Gaeng Ka Ri
Mild karry udrørt i kokosmælk med gulerødder, broccoli, løg, forårsløg og cashewnødder. Serveres med Jasminris.
29. Grøn Karry - Gaeng Khiew Wan
Udrørt i kokosmælk med bambusskud, babymajs, grønne bønner, peberfrugt og sød basilikum. Serveres med Jasminris.
32. Panaeng Karry - Gaeng Panaeng
Udrørt i kokosmælk med grønne bønner, peberfrugt, gulerødder og babymajs. Serveres med Jasminris.
Vi fordeler automatisk retterne ligeligt mellem de valgte antal kuverter.
Minimum 25 personer: 5 forskellige retter.
Der medfølger ris til wok- og karryretter.
Thai salat: vælg mellem: nr. 10 og 11
Nudelret: vælg mellem: nr 13, 14 og 15
Wokret nr. 1: vælg mellem: nr 20, 26 og 31
Wokret nr. 2: vælg mellem: nr 23, 24 og 25
Karryret: vælg mellem 28, 29 og 32
10. Traditionel Thaisalat - Yam 🌶️
Med tomater, mild thai selleri, rødløg, agurk og spidskål blandet med en stærk chilimarinade.
11. Grøn Papayasalat - Som Tam 🌶️
Med tomater, gulerodsstrimler, thailandske grønne lange bønner, cashewnødder og saltede jordnødder blandet med en stærk chilimarinade.
13. Stegte Smalle Risnudler - Phat Thai
Vendt i sød soya og æg med bønnespirer, gulerødder, spidskål, porrer og saltede jordnødder.
14. Stegte Brede Risnudler - Phat Se Ew
Vendt i sød soya og æg med spidskål, porrer og gulerødder.
15. Stegte Ægnudler - Phat Mie Moo Dang
Vendt i sød soya og æg med spidskål, porrer, broccoli, gulerødder og bønnespirer.
20. Sursødsauce - Phat Priew Wan
Stegt med ananas, tomater, agurk, løg, spidskål, sukkerærter og forårsløg.
26. Chili Og Hvidløg - Phat Ga Pau 🌶
Stegt med søde basilikumblade, løg, gulerødder, babymajs, grønne bønner, bambusskud og peberfrugt. Serveres med Jasminris.
31. Rød Karrypasta - Phat Pet
Stegt med grønne bønner, bambusskud, løg, peberfrugt, babymajs og hakkede limeblade. Serveres med Jasminris.
28. Gul Karry - Gaeng Ka Ri
Mild karry udrørt i kokosmælk med gulerødder, broccoli, løg, forårsløg og cashewnødder. Serveres med Jasminris.
29. Grøn Karry - Gaeng Khiew Wan
Udrørt i kokosmælk med bambusskud, babymajs, grønne bønner, peberfrugt og sød basilikum. Serveres med Jasminris.
32. Panaeng Karry - Gaeng Panaeng
Udrørt i kokosmælk med grønne bønner, peberfrugt, gulerødder og babymajs. Serveres med Jasminris.
Vi fordeler automatisk retterne ligeligt mellem de valgte antal kuverter.
Minimum 10 personer: 2 forskellige retter.
Der medfølger ris til wok- og karryretter.
Thai salat eller nuddelret: vælg mellem: nr 10, 13 og 15
10. Traditionel Thaisalat - Yam 🌶️🌶️
Med tomater, mild thai selleri, rødløg, agurk og spidskål blandet med en stærk chilimarinade.
13. Stegte Smalle Risnudler - Phat Thai
Vendt i sød soya og æg med bønnespirer, gulerødder, spidskål, porrer og saltede jordnødder.
15. Stegte Ægnudler - Phat Mie Moo Dang
Vendt i sød soya og æg med spidskål, porrer, broccoli, gulerødder og bønnespirer.
Wokret eller karryret: vælg mellem: nr 20, 25 og 32
20. Sursødsauce - Phat Priew Wan (wok)
Stegt med ananas, tomater, agurk, løg, spidskål, sukkerærter og forårsløg. Serveres med Jasminris.
25. Soyasauce Og Ingefær - Phat Kieng (wok)
Stegt med hvidløg, løg, peberfrugt, broccoli, forårsløg, champignon og babymajs. Serveres med Jasminris.
32. Panaeng Karry - Gaeng Panaeng
Udrørt i kokosmælk med grønne bønner, peberfrugt, gulerødder og babymajs. Serveres med Jasminris.
Vi fordeler automatisk retterne ligeligt mellem de valgte antal kuverter.
En varmekasse kan indeholde 15 kurverter. Thai salat og sides kan ikke tåle at komme i varmekassen, så disse skal ikke medregnes.
Til ca. 5 personer
Medfølger sød chili sauce.
Medfølger sød chili sauce.
Medfølger sød chili sauce.
Medfølger hjemmelavet peanut sauce.
Medfølger sød chili sauce.
Medfølger sød chili sauce.
⭐️⭐️⭐️⭐️ på Vivino
Californien
Frankrig